Murat Kurum küstü mü? Sadece iki isimle etkileşimde

Murat Kurum küstü mü? Sadece iki isimle etkileşimde
Yerel seçimlerin ardından kayıplara karışan Murat Kurum, sosyal medya hesabından da paylaşımlarını sınırladı. Kurum sadece Erdoğan çiftini beğenip paylaşıyor.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum’un seçim sonrasındaki sessizliği sürüyor.

Yerel seçimlerin ardından herhangi bir canlı yayına da çıkmayan eski AKP İstanbul Milletvekili, sosyal medyada da bir hayli sessiz.

AKP'nin İstanbul Milletvekili olan Murat Kurum, sosyal medyada Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan dışında hiçkimse ile etkileşime girmedi.

Yerel seçim sürecinde Haluk Bayraktar, Selçuk Bayraktar ve Abdulkadir Uraloğlu gibi isimlerin paylaşımlarını retweetleyen Kurum, şu sıralar X’te sadece özel günlerde paylaşım yapıyor.

metin, insan yüzü, ekran görüntüsü, adam, insan içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Kurum, seçimlerden bu yana sadece AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan’ın paylaşımlarını retweetledi.

Murat Kurum’un X’teki beğenilerinde ise sadece Erdoğan çifti yer aldı.

Kurum’un 31 Mart yerel seçimlerinin ardından beğendiği iki paylaşım arasında Emine Erdoğan’ın Dünya Çevre Günü paylaşımı ile Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan mesajı yer aldı.

Öne Çıkanlar