MHP'li Yönter'den Özel'e yanıt: Kemerleri bağla, arkaya yaslan, çevirdiğin filmleri izlemeye hazırlan, yakında...

MHP Genel Sekreteri İzzet Ulvi Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "O iki isim, MHP’lilerin bile yaka silktiği adamlar" sözlerine cevap verdi.

MHP Genel Sekreteri İzzet Ulvi Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "O iki isim, MHP’lilerin bile yaka silktiği adamlar" sözlerine cevap verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Fatih Altaylı'nın Youtube kanalında, "O iki isim, MHP'lilerin bile yaka silktiği adamlar. Bu ikisini, ikisinden başka savunan yok. Bir de en son Devlet Bahçeli, geçen toplantıda savundu. Ben bunu söyleyince bir sürü MHP'li haber yolluyor, 'Hakikaten biz bunlardan yaka silktik' diyor" şeklinde konuştu.

Yönter konuya ilişkin, MHP'lileri kast ederek, "Şahsına haber gönderen ve memnuniyetini dile getiren işbirlikçiler varsa bundan bize ne" yanıtını verdi. Yönter, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın genel seçimlerde altılı masanın cumhurbaşkanı yardımcısı olarak masaya sunulması fikrini ortaya atan isme ilişkin de "Özgür kemerleri bağla, arkaya yaslan, çevirdiğin filmleri izlemeye hazırlan…Yakında…" ifadelerini kullandı.

İzzet Ulvi Yönter'in açıklamasının tamamı ise şu şekilde:

"Özgür, eğer yaka silkenler varsa bundan sana ne? Şahsına haber gönderen ve memnuniyetini dile getiren işbirlikçiler varsa bundan bize ne? Özgür ayakkabı mağazasını aratmıyorsun, her numara sen de… Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin, harcını karan karmış, temelini kazan kazmış… Özgür, sen bırak kliği falan da kaşarı izah et! malum sana kaşar diyen olmuştu! Sevgili Özgür, esasen muhatap alınıp da yeni yapım yüzüne bakılacak birisi değilsin… Ama siyaset işte…!

Sırada malum belediye başkanlarının cumhurbaşkanı yardımcısı olarak altılı masaya sunma fikrini Sayın Kılıçdaroğlu’na kimin ve nerede anlattığına geldi…Özgür kemerleri bağla, arkaya yaslan, çevirdiğin filmleri izlemeye hazırlan…Yakında…"

ekran-goruntusu-2024-06-29-122550.png

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar