MHP'de 'Ateş' açıklamaları: Halk TV hedef alındı!

MHP'de 'Ateş' açıklamaları: Halk TV hedef alındı!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yaptığı açıklama ile Halk TV’yi ve program yapımcılarını hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i kabul etmesi sonrası Ateş cinayeti dosyası başka bir boyut kazandı.

Ayşe Ateş görüşme sonrası yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanı olayın çözülmesi için bize söz verdi" ifadelerini kullandı.

Bu görüşme kamuoyunda Cumhur İttifakı’nda olası çatlak tartışmalarına yol açtı. Bunu üstüne MHP’li isimler artarda açıklama yayınladı.

Semih Yalçın’ın uzun açıklamasının ardından bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’da Halk TV’yi hedef aldı.

MHP'den gazetecilere yönelik bir tepki de Genel Başkan Yarımcısı Feti Yıldız'dan geldi. Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Halk Tv’de 'Kırmızı Çizgi' adıyla yayınlanan programda, hangi mihraklara hizmet ettiğini, kimlerle irtibatlı ve iltisaklı olduğunu bildiğimiz Gözde Şeker ve İbrahim Kahveci isimli kişiler 'oyunuzda kan var' sözleriyle başlayan bir dizi lakırdıyla Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli‘ye hayasızca saldırmışlar, hakaretler etmişler, iftiralarını peş peşe sıralamışlardır. Bu hakaret ve iftiralara hiçbir kişi ve kurum ifade özgürlüğü diyemez. Bu müfterilerle kanun önünde hesaplaşacağız. Hangi nam altında olursa olsun özürlerini de kabul etmeyeceğiz"

Öne Çıkanlar