İsmail Saymaz: Türkiye, 400 bin dolara vatandaşlık kapan uyuşturucu çeteleri ve yabancı mafyanın atış poligonuna döndü

İsmail Saymaz: Türkiye, 400 bin dolara vatandaşlık kapan uyuşturucu çeteleri ve yabancı mafyanın atış poligonuna döndü
Gazeteci İsmail Saymaz bugün yayımlanan yazısında, "Türkiye, 400 bin dolara vatandaşlık kapan uyuşturucu çeteleri ve yabancı mafyanın atış poligonuna döndü" dedi. Saymaz ayrıca " Bir kaynağım çatışmanın süreceğini ifade...

Gazeteci İsmail Saymaz bugün yayımlanan yazısında, "Türkiye, 400 bin dolara vatandaşlık kapan uyuşturucu çeteleri ve yabancı mafyanın atış poligonuna döndü" dedi. Saymaz ayrıca " Bir kaynağım çatışmanın süreceğini ifade ediyor. ‘Birbirlerinin kökünü kurutana kadar durmayacaklar’ diyor.” ifadelerini kullandı.

Saymaz yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Türkiye, 400 bin dolara ev alarak vatandaşlık kapan uyuşturucu çeteleri ve yabancı mafyanın atış poligonuna döndü.

Geçen İsveçli uyuşturucu çetesi, Sarıyer'de saldırıya uğradı. Önceki akşam Beylikdüzü'nde Azeriler tarandı. Üç yıl önce Antalya'da suikast sonucunda öldürülen Lotu Qoli lakaplı Nadir Salifov'un yeğeni Megamet Kurbonaovi ve İsrafil Orujov'un içinde bulunduğu araç trafikte seyrederken, bir araçtan kurşun yağmuruna tutuldu. 19 merminin isabet ettiği araç trafik levhasına çarparak durdu. Kurbanovi ve Orujov ile korumaları olan emekli polis Mehmet Acermen yaralanırken, emekli polis Yılmaz Demir öldü.

Bir kaynağım çatışmanın süreceğini ifade ediyor. ‘Birbirlerinin kökünü kurutana kadar durmayacaklar’ diyor.”

Saymaz'ın yazısı için tıklayınız

Öne Çıkanlar