DEM Parti'li Doğan'dan Mehmet Uçum'a: 'Korkunuzu tahmin edebiliyoruz'

DEM Parti'li Doğan'dan Mehmet Uçum'a: 'Korkunuzu tahmin edebiliyoruz'
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un çözüm süreci değerlendirmesine yanıt verdi. Doğan, Uçum'a 'Kötülüğün Başdanışmanı' sözüyle hitap ederek, "Korkununuzu da tedirginliğinizi de tahmin ediyoruz" cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un çözüm sürecine ilişkin sözlerine Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan yanıt verdi.

Uçum'un "Eğer DEM kendisine sunulan terör vesayetinden kurtulma imkanını sosyal ve siyasi açıdan değerlendirmezse veya bu imkanı kötüye kullanırsa o zaman TBMM’de DEM üzerinden yürütülen terör vesayeti hukuk yoluyla tasfiye edilir" şeklindeki sözlerine Ayşegül Doğan sosyal medya hesabından karşılık verdi.

'Kötülüklerin Başdanışmanı'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Doğan, ''Kötülüklerin Başdanışmanı'' diyerek Uçum'u etiketlediği paylaşımında, "Sizin gibi vesayetçileri çok iyi tanıyoruz. Korkununuzu da tedirginliğinizi de tahmin ediyoruz. Bu ülke ivedilikle sizin gibilerin vesayetinden kurtulmalı" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar