Akşener'den 'Yenidoğan Çetesi'ne yönelik açıklama: Sağlık Bakanlığı sessizliği bozmalı

Akşener'den 'Yenidoğan Çetesi'ne yönelik açıklama: Sağlık Bakanlığı sessizliği bozmalı
'Yenidoğan Çetesi'nin kamuoyunda infial yaratan faaliyetlerine yönelik açıklama yapan eski İYİ Parti lideri Akşener, makamların sessizliğine tepki göstererek Sağlık Bakanlığı'nın sessizliği bozması için çağrıda bulundu.

Gündeme oturan 'Yenidoğan Çetesi'ne tepkiler gelmeye, yetkililerin harekete geçmesi için çağrılarda bulunulmaya devam ediliyor.

Eski İYİ Parti lideri Meral Akşener, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, yetklililerin sessizliğine tepki gösterdi.

'Sağlık Bakanlığı sessizliği bozmalı'

Akşener, "Bugünlerde ülkemizde hiç olmadığı kadar rahatsız edici bir sessizlik hakim. Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere tüm makamların sessizliğini bozmasını temenni ediyorum" dedi.

Akşener'in paylaşımı şöyle:

"Bugünlerde ülkemizde hiç olmadığı kadar rahatsız edici bir sessizlik hakim...

Sigortadan daha çok para almak için sağlıklı olarak doğan bebekleri, yoğun bakıma alarak ölümlerine yol açan bir "Yenidoğan Çetesi"nin varlığını öğrendiğimiz günlerde,

Ellerinde bebek kanı olan bu ahlaksızların, kendi aralarındaki konuşmalarıyla vahşetin boyutunu gördüğümüz günlerde,

Adalete ve vicdanına sahip çıkarak olayın peşine düşen savcıyı bile tehdit edebilecek kadar büyük bir arsızlıkla yüzleştiğimiz günlerde,

Bu sessizlik, ne merhametsizliğin acısını çok çekmiş olan siyasi geleneğimize ne de vicdanını kıblesi bilen devlet geleneğimize yakışmıyor!

Milletimizi böylesine bir sessizliğe boğup makamlarında oturanlar, şunu çok iyi bilsin ki;

Siz susuyorsunuz diye Türk toplumunun vicdanı bu ahlaksızlığa alışmaz, dengesi şaşan bir adalet terazisini kaldırmaz, sizleri oturduğunuz koltuklardan kaldırır.

Bu skandala sebep olanların, göz yumanların, alan açanların behemehâl, derhâl en ağır şekilde yargılanmasını ve başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere tüm makamların sessizliğini bozmasını temenni ediyorum."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar