CHP MYK’sından Can Atalay kararı: Meclis Genel Kurul’un yeniden olağanüstü toplantıya çağırılması sağlanacak

CHP MYK’sından Can Atalay kararı: Meclis Genel Kurul’un yeniden olağanüstü toplantıya çağırılması sağlanacak
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, CHP’nin Can Atalay hakkındaki MYK kararını açıkladı. Yücel, “Atalay hakkındaki Anayasa Mahkemesi kararının doğrudan okutulması için Meclis Genel Kurulu’nun olağanüstü toplantıya çağrılması sağlanacaktır” dedi.

CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, partisinin MYK toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yücel, MYK toplantısında Can Atalay kararı aldıklarını belirterek “Can Atalay hakkındaki Anayasa Mahkemesi kararının doğrudan okutulması için Meclis Genel Kurulu’nun olağanüstü toplantıya çağrılması sağlanacaktır” şeklinde konuştu.

Yücel'in konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Erdoğan, Mahmut Abbas’ı davet ettik gelmedi bizden özür dilemesi gerekir demişti. Merak ediyoruz, Mahmud Abbas özür diledi mi? Hiç sanmıyoruz. Buradan Hamas’a da geçmiş olsun diliyoruz. Erdoğan, sizi de sattı

Sayın Erdoğan, ‘İsrail’e gireceğiz’ filan diyerek ancak kendi trollerinden alkış alırsın. Bütün dünya senin İsrail’le bir şey yapmayacağını biliyor. İsrail’le ticareti ortaya çıkana kadar ticareti bile durduramayanların, bugün kalkıp İsrail’e gireceğiz sözlerini kimse ciddiye almaz. Kaldı ki İsrail ile de ticareti durdurmamışlar. Grup başkanvekilimiz Ali Mahir Başarır’ın geçtiğimiz gün açıkladığı evraklardan gördük ki AKP Mersin İl eski başkanı Pire limanı üzerinden kurşun geçirmez zam yapıyormuş. Deveye sormuşlar, boynun niye eğri diye demiş ki, nerem doğru.

Bugün gerçekleştirdiğimiz MYK toplantısına aldığımız karar doğrultusunda grup başkanvekillerimizin siyasi partilerle görüşmeleri sonrası Can Atalay hakkındaki Anayasa Mahkemesi kararının doğrudan okutulması için Meclis Genel Kurulu’nun olağanüstü toplantıya çağrılması sağlanacaktır.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar