Seda Bakan ve Hadise'li 'Esas Oğlan' dizisinden ilk kareler yayınlandı

Seda Bakan ve Hadise'li 'Esas Oğlan' dizisinden ilk kareler yayınlandı
Türkiye'nin tanınmış yapımcılarından BKM imzası taşıyan Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ı bir araya getiren 'Esas Oğlan' dizisinin çekimleri başladı ve ilk tanıtımı yayınlandı.

Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk'ün senaryosunu birlikte kaleme aldığı dizi, Şenol Sönmez'in yönetmenliğinde ekranlara gelecek.

Başrollerinde Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman'ın yer aldığı 'Esas Oğlan', romantik komedi türünde izleyiciyle buluşacak.

Dizide Hadise, Ceren karakteriyle iflah olmaz bir romantik olarak karşımıza çıkarken, Seda Bakan ise Selma karakteriyle risk analisti olarak tanıtıldı. İkilinin zıt karakterlerinin, ilişkilere farklı perspektiflerden bakmalarının hikayesi dizinin temelini oluşturuyor.

Dizinin konusu şöyle:

Oyuncu Ceren (Hadise) iflah olmaz bir romantik; risk analisti Selma (Seda Bakan) da insanı yoracak kadar gerçekçi biridir. Ceren’in doğru erkeği bulmak için mantıklı düşünmeye, Selma’nın ise duygularını serbest bırakmaya ihtiyacı vardır. İlişkilere bambaşka açılardan bakan ve zıt karakterde olan bu iki kadın bir karar verir ve hikaye işte tam bu noktada başlar.

Çekimlerine başlanan 'Esas Oğlan' dizisi, yakında sadece GAİN’de izleyiciyle buluşacak.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar