Peaky Blinders hayranlarının uzun zamandır beklediği haber sonunda geldi

Peaky Blinders hayranlarının uzun zamandır beklediği haber sonunda geldi
Uzun süredir doğrulanmayan bilgi kırıntıları arasında hayranların uzun zamandır beklediği müjdeli haber geldi! Netflix duyurdu, Thomas Shelby geri dönüyor ve Peaky Blinders filmi resmen çekiliyor!

Netflix, Oscar ödüllü Cillian Murphy'nin Birmingham çetesinin lideri Tommy Shelby'nin ikonik rolüne geri döneceği sinema filmine yeşil ışık yaktı.

Henüz ismi belli olmayan filmin yönetmenliğini Tom Harper üstleniyor. Gal Gadot'un başrolde olduğu, Netflix yapımı aksiyon Heart of Stone'la da tanınan Harper, ilk sezonun yarısını yönettiği için Peaky Blinders'a uzak değil.

"Tommy Shelby'nin benimle işi bitmemiş gibi görünüyor" diyen Murphy, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Peaky Blinders'ın film versiyonunda Steven Knight ve Tom Harper'la yeniden işbirliği yapıyor olmak çok sevindirici. Bu film hayranlar için.''

"İnanılmaz heyecan verici"

Yönetmen Harper ise "10 yıl önce Peaky Blinders'ı ilk kez yönettiğimde, dizinin neye dönüşeceğini bilmiyorduk ama oyuncuların ve senaryonun simyasında patlamaya hazır bir şeyler olduğunu biliyorduk" diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: ''Peaky, her zaman aile hakkında bir hikaye olmuştur ve bu nedenle filmi Netflix'te dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşturmak için Steve ve Cillian'la yeniden bir araya gelmek inanılmaz heyecan verici.''

Netflix paylaşımında "Tommy Shelby geri dönüyor. Cillian Murphy'nin başrolde olduğu bir Peaky Blinders Filmi Netflix'e geliyor" ifadelerini kullandı ve İrlandalı aktörün sözlerine yer verdi.

1900'lerde Birmingham'ın kanunsuz sokaklarında geçen destanın devamı, dizinin yaratıcısı Steven Knight tarafından kaleme alındı.

"Peaky Blinders savaşta"

Başrol oyuncusu Murphy, Caryn Mandabach ve Guy Heeley'yle birlikte ortak yapımcılık yapacak.

Yönetici yapımcılar arasında Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren ve David Mason yer alıyor.

Knight, "Bu filmin gerçekleşmek üzere olmasından dolayı gerçekten çok heyecanlıyım" diyerek ekledi: ''Engel tanımayacak. Tam anlamıyla Peaky Blinders savaşta.''

Öne Çıkanlar