Armağan Çağlayan, Metin Arolat'ı anarak arkadaş acısının derinliğini vurguladı

Armağan Çağlayan, Metin Arolat'ı anarak arkadaş acısının derinliğini vurguladı
TV programına telefonla katılan Armağan Çağlayan, sahnede hayatını kaybeden arkadaşı Metin Arolat hakkında duygusal anılar paylaştı.

EkolTV’de yayınlanan "Balçiçek ile Şimdi" programına telefonla katılan Armağan Çağlayan, Metin Arolat’ın müziğe olan tutkusunu ve karakterini öne çıkararak, "Metin Arolat çok iyi bir insandı. Müzikleri tutmadığı zaman ona 'Yeteri kadar kötü değilsin' derdim. Hiçbir hastalığı yoktu, ama babası da aynı yaşlarda benzer bir hastalıktan vefat etmişti" ifadelerini kullandı.

"Arkadaş acısı daha başkaymış"

Arkadaş acısının kendine özgü bir derinliği olduğunu vurgulayan Çağlayan, "Arkadaş acısı daha başkaymış" diyerek duygularını dile getirdi. Arolat’ın yeteneklerini ve insani değerlerini öven Çağlayan, "Metin, dünyanın en yetenekli adamlarından biriydi. Hiçbir sorun yoktu, ama zaman zaman çok üzülürdü. Şarkıları tutmadığında bu onu etkilerdi" dedi.

Arolat’ın pozitif doğasına dikkat çeken Çağlayan, onun müziğe olan bağlılığını ve insanlara olan sevgisini unutulmaz bir şekilde anarak, dinleyicilere duygusal bir mesaj verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar