Uzaklaştırma kararı aldıran eşini katletmişti: İnternet aramaları ortaya çıktı

Uzaklaştırma kararı aldıran eşini katletmişti: İnternet aramaları ortaya çıktı
Muhittin Kıvrık kendisi hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldıran eşi Senem'i sokak ortasında öldürmüştü. Şahsın telefonundaki arama geçmişinde "Eşimin kusurlu olması için ne yapmalıyım" şeklinde arama yaptığı ortaya çıktı.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve bir kırtasiyede kasiyer olarak çalışan 40 yaşındaki Senem Kıvrık, kendisine şiddet uygulayan 43 yaşındaki eşi Muhittin Kıvrık hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. İkili konuşmak için buluşunca aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüyünce araçtan inen Senem Kıvrık, kaçmak istedi.

Muhittin Kıvrık, Senem Kıvrık'ı önce sopayla, ardından elindeki bıçakla yaraladı. Gözaltına alınan Kıvrık çıkarıldığı mahkemece "tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Genç kadın gözyaşlarıyla toprağa verilirken tabutunu kadınlar omuzladı.

İnternet arama geçmişi ortaya çıktı

Muhittin Kıvrık'ın telefon incelemesinde şahsın cinayetten önce çakı ve bıçak araştırması yaptığı öğrenildi. Ayrıca şahsın cinayetten sonra da "eşimin kusurlu olması için ne yapmalıyım" başlıklı arama yaptığı tespit edildi. Kıvrık, ifadesinde cinayet anını şöyle anlattı:

"Eşim Senem Kıvrık ile son 3 aydır evliliğimizde sorunlar vardı. Medenice ayrılmak istediğini söyledi, ben ise ayrılmak istemiyordum. Olay günü evde canım sıkılır diye arabada oturuyordum, bir de baktım ki Senem yoldan geçiyor. Yaklaşık 3-4 dakika kendisiyle konuştuk. Bu sırada kendisi sürekli bana hakaret ederek 'git', 'gelme' diyordu"

Skandal savunma

Şüpheli Kıvrak'ın telefon kayıtlarında tespit edilen "eşimin kusurlu olması için ne yapma..." başlıklı arama soruldu. Kıvrık, bu soru üzerine, "Her vatandaş bunları aratabilir, ben de bu nedenle arattım, söyleyeceklerim bundan ibarettir" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar