Tek yumrukla komalık olan çiçekçi hayatını kaybetti

Tek yumrukla komalık olan çiçekçi hayatını kaybetti
Antalya'da Kıvanç Şensöz'ün attığı yumrukla komaya girip beyin ölümü gerçekleşen çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı, hayatını kaybetti. Yıldırıcı'nın kardeşi Firdevs Yıldırıcı, "Otopsi yüzünden organ bağışı yapılamadı" dedi.

Antalya'da Kıvanç Şensöz'ün (31) attığı yumrukla komaya giren çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı (29), dün beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından bugün yaşamını yitirdi.

Olay, spor hocalığı ve barlarda korumalık yapan Kıvanç Şensöz'ün (31) sosyal medya platformunda çiçek satışı yapan eşinin bir fotoğrafının paylaşılması ile başladı. Yıllardır aynı bölgede çiçekçilikle uğraşan Eşref Yunus Yıldırıcı, kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı (25) ve babaları Muhammet Yıldırıcı da (60) sosyal medyada açtıkları hesapta çiçek ve buket fotoğrafları paylaşarak satışa sunuyordu.

Firdevs Yıldırıcı, geçen günlerde bir çiçek fotoğrafının ekran görüntüsünü alarak, kendi iş yerinin sosyal medya hesaplarında paylaştı. Firdevs Yıldırıcı'nın paylaştığı yüzü net görünmeyen fotoğrafı gören Kıvanç Şensöz, "Neden eşimin fotoğrafını paylaşıyorsunuz, emek hırsızısınız" diyerek tepki gösterdi.

Yerde defalarca tekmeledi

Firdevs Yıldırıcı, tepki üzerine fotoğraftaki kadının yüzünün buzlandığını, kırpıldığını, hata yaptığını belirterek özür diledi. Kıvanç Şensöz, hatayı yaptığını iddia ettiği Eşref Yunus Yıldırıcı ile yüz yüze görüşmek için 12 Ekim'de saat 19.00 sıralarında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi'ndeki çiçek deposuna gitti. Eşref Yunus Yıldırıcı, özür dilemek için Şensöz'ün yanına gitti. Bu sırada Şensöz, bir anda yumruk atarak Yıldırıcı'yı yere düşürdü. Yıldırıcı'yı defalarca tekmeleyen Şensöz'ü, dayısı Ali Okur kurtardı. Yerden kalkamayan Yıldırıcı için polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede gelen sağlık ekibi, bilinci kapalı Yıldırıcı'yı Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Eşref Yunus Yıldırıcı'nın beyin kanaması geçirdiği, durumunun kritik olduğu belirtildi. Gözaltına alınan Kıvanç Şensöz ise çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

tek-yumrukla-komaya-giren-cicekci-o-f2x1.jpg

Kaynak:DHA

Öne Çıkanlar