Selma Ateş tehditlerin devam ettiğini açıkladı: Sinan Ateş'in ölüm yıl dönümünde bıçaklı saldırı düzenlendi

Selma Ateş tehditlerin devam ettiğini açıkladı: Sinan Ateş'in ölüm yıl dönümünde bıçaklı saldırı düzenlendi
Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, sosyal medyadan tehdit edildiğini belirterek, en açık tehditlerden birinin Ateş'in yıl dönümünde Bursa'da yapılan bir etkinlikte 18 yaşındaki bir gencin bıçaklandığını açıkladı.

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, Sözcü TV'ye katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Önce Ayşe Ateş'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Beni de öldürecekler, tehdit ediliyorum" çağrıyla başlayan aile üyelerine yönelik tehditlere bir yenisi daha eklendi.

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, "Sosyal medya hesapları üzerinden kardeşime yapılanların aynısı bizi de yapılıyor. Kardeşime yapılanların aynısını bize de yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

20 yaşındaki Zeki Berkay Albayrak'ın elinde silahla poz vererek hem özel de sahte hesaplardan hem de paylaşımlarının altında açtıkları sahte hesaplardan tehdit edildiğini açıklayan Selma Ateş, Sinan Ateş'in ölüm yıl dönümünde Bursa'da bir otelde yapılan bir etkinlikte Turan Sancağı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül'e saldırı düzenlendi.

"Tehditler devam ediyor"

Basına otel önündeki iki grup arasında bıçaklı kavga olarak yansıyan olayda 18 yaşında bir gencin bıçaklandığını anlattı. Bursa'daki saldırının çok daha fazlası olduğunu söyleyen Ateş, hala daha devam eden tehditlerin olduğunu dile getirdi.

Kurumsal kimliklere bağlantılarının kesilmesini beklediklerini açıkladı. Adalet beklediklerini açıklayan Ateş, "Sinan'ı susturabildiniz mi? Susturamadınız. Ben de susmayacağım. Kendisi akademisyen olarak sessiz sedasız bir yerde oturması mı gerekiyor?" dedi. Cumhurbaşkanı tarafından bir gelişme olmadığını ama umutlu olduğunu söyledi.

Selma Ateş'in konuşmasında satır başları:

"Devletin polisine eziyet etmek istemedi ancak Sinan bizi kıramadığı için koruma talebinde bulundu. Kendisine koruma verilmedi.

Hiçbirinden korkmuyoruz, onlar benim korkmadığımı biliyorlar. Bu uğurda ölüme gideceğimi de biliyorlar. Ömrüm vefa ettiği sürece elimden geleni yapacağım. Korkum yok. İddianamede Sinan Ateş ile ilgili hiçbir şey yok. 22 kişinin MHP ve Ülkü Ocakları bağlantılıdır.

Yargının üzerindeki el çekildiğinde bunun çözümlenmesi bir gün sürmeyecek. Susanlar da katiller kadar suçludur. Susanlar yarınlarda pişman olacaklar.

Olcay Kılavuz'un izinsiz bir şekilde konuşmasından dolayı Devlet Bahçeli'nin Kılavuz'u görevden aldığını düşündüğünü söyledi. Kılavuz da bu durumda yalnızlaştırılmış hissettiği için konuşmuş olabilir. Kimseyi töhmet altında bırakmıyorum, elimizde Ahmet Yiğit Yıldırım hakkında birçok belge var.

Yıldırım ve Ömer Şanlı bence bir an önce tutuklanmalıdır. Haklarında birçok belge var. Elimizdeki belgeleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin verin belgeleri dediği gibi verdik. "

Öne Çıkanlar