Sedat Peker'den Köfteci Yusuf tepkisi: Artık gerilmeye başladım

Sedat Peker'den Köfteci Yusuf tepkisi: Artık gerilmeye başladım
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, domuz eti skandalıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf hakkında sert açıklamalarda bulundu. Peker, sürekli isminin bu meseleyle anılmasından rahatsız olduğunu söyledi.

Son dönemde domuz eti skandalıyla dikkat çeken ve Türkiye genelinde çok sayıda şubesi bulunan Köfteci Yusuf, kamuoyunda büyük tepki topladı. Şirket iddiaları yalanlasa da, olaylar zincirinin ortasında Sedat Peker'in ismi de bir kez daha gündeme geldi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, domuz eti skandalıyla adından sıkça söz ettiren Köfteci Yusuf hakkında açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Erk Acarer'e konuşan Peker, sürekli isminin Köfteci Yusuf ile birlikte anılmasından artık rahatsız olduğunu belirtti. Peker, "Her Köfteci Yusuf konuşulduğunda ismimin geçmesi başlarda eğlenceliydi, ama artık gerilmeye başladım. Ne zaman Köfteci Yusuf gündeme gelse, ben de TT oluyorum. Bu ne saçma iştir!" ifadelerini kullandı.

Peker, geçmişte "Köfteci Yusuf’a çökme" iddialarıyla anılmış, ancak bu suçlamaları reddetmişti. Son domuz eti skandalıyla birlikte, bu iddialar yeniden gündeme gelirken Peker, şirketle aralarında sadece bir telefon görüşmesi gerçekleştiğini ve bu görüşmenin de sıradan bir görüşme olduğunu belirtti. “Köfteci Yusuf bana bir kez sevgi gösterisi olarak aradı, çayını bile içmedim,” diyen Peker, konuya açıklık getirdi.

Ayrıca Peker, “Biz onun sattığı kadar her bayram kurban bağışlıyoruz” sözleriyle de eleştirilerine devam etti. Köfteci Yusuf'un 12 bin kişiye istihdam sağladığını hatırlatarak, "Devlet bu domuz etlerini yakalamış mı?" sorusunu yöneltti.

ekran-goruntusu-2024-10-10-181151.png

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar