Narin'i derede gizlemişti: Cinayetin itirafçısı Nevzat.B, tutuklandı.

Narin'i derede gizlemişti: Cinayetin itirafçısı Nevzat.B, tutuklandı.
Diyarbakır'da katledilen Narin Güran'ın cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada itirafçı Nevzat.B, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, itirafçının tutuklandığını duyurdu.

Diyarbakır'da 19 gün boyunca aranan ve dere yatağında cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin'in katledilmesi Türkiye'nin vicdanını yaraladı.

Olaya ilişkin başlatılan geniş çaplı soruşturmada gözaltında tutulan şüphelilerin sorgusu devam ediyor.

Soruşturmanın kilit isimlerinden birisi olan itirafçı Nevzat B.'nin de sorgusunda söyleyecekleri merakla ediliyor.

Dereye attığını itiraf etmişti

Daha önce amca Salim Güran'ın isteği ve para teklifi üzerine Narin'in cansız bedenini Eğertutmaz Deresi'ne attığını itiraf etmişti.

Olayın ilk gününden itibaren bölgede yaşanan olayları aktarmayı sürdüren Halk TV muhabiri Ferit Demir, itirafçı Nevzat B.'nin savcılık ifadesinden sonra tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildiğini duyurdu.

Tutuklandı

Narin'in cansız bedenini saklamak için amcasından 200 bin lira aldığını itiraf eden Bahtiyar, çıkarıldığı 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde 'Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Cesedi gizlemek için Narin'in amcasından 200 bin lira aldığını itiraf eden ve cesedi sakladığını söyleyen Nevzat Bahtiyar, çıkarıldığı 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde 'Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklandı."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar