Narin Güran cinayetinde dikkat çeken ayrıntı: Aileden kimsenin açıklayamadığı o kayıp ilanını kim neden verdi?

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken ayrıntı: Aileden kimsenin açıklayamadığı o kayıp ilanını kim neden verdi?
Diyarbakır'da dere kenarında çuval içinde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soru işaretleri devam ediyor. Gazeteci Emrullah Erdinç o sosyal medya paylaşımına dikkat çekti. İşte detaylar...

Narin Güran soruşturması kapsamında ifade veren şahısların arasında birçok çelişki bulunuyor. Bazı şüpheliler, süreçle ilgili farklı farklı ifadeler verdi. Narin’in ölümünün nedeni hala netlik kazanmazken, ekipler ve savcılar bu çelişkilerin üzerinde çalışmaya devam ediyor.

İlginç mesaj detayı

728xauto.webp

Narin’in kaybolduğu günle ilgili de ilginç bir detay ortaya çıktı. Narin Güran’ın ölümünden sorumlu olduğu iddiasıyla tutuklanan amca Salim Güran’ın ifadesi, soruşturmayı karmaşık hale getirdi. Güran, küçük kızın kaybolduğunu akşam saat 20.00’de öğrendiğini öne sürdü. Ancak, olay günü saat 16:39'da sosyal medyadan Narin’in kaybolduğuna dair bir mesaj yayınlandığı belirlendi.

Konuyu gündeme getiren Gazeteci Emrullah Erdinç "Daha hava bile kararmadan, başka günlerde arkadaşlarıyla oyun oynayıp akşam 8-9 gibi eve gelen Narin'in neden saat 16:39'da kaybolduğu düşünüldü? Bu paylaşımı kim yaptırdı? Daha sonra, Narin bulunmadan mesaj neden kaldırıldı? Narin Güran'ın amcası, babası, ailesi bu mesaja açıklık getiremiyor" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar