Maltepe'de ifşa olan firma sahibinden mantı imalathanesine silahlı saldırı!

Maltepe'de ifşa olan firma sahibinden mantı imalathanesine silahlı saldırı!
Maltepe'de bir mantı imalathanesine düzenlenen silahlı saldırıda iş yeri sahibi ve iki oğlu yaralandı. Saldırının, İzmir'deki Tarım Bakanlığı'nın ifşa ettiği başka bir mantı imalathanesinin sahipleri tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.

İddiaya göre, İzmir'de faaliyet gösteren ve Tarım Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde ifşa olan bir mantı imalathanesinin müşterileri, İstanbul'daki başka bir imalathaneyi arayarak mantıyı bu firmadan istedi. Bunun üzerine İzmir'deki firma sahipleri, Maltepe'deki imalathaneye geldi.

İki firma arasındaki müşteri tartışması silahlı kavgaya dönüştü. İzmir'deki mantı imalathanesinden gelenler iş yeri sahibi ve 2 oğlunu silahla yaraladı. Saldırganlar daha sonra geldikleri araçla olay yerinden kaçtı.

Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Bacaklarından yaralanan iş yeri sahibi Sinan Balkaya ve oğulları Caner ile Aytaç Balkaya ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri iş yerinde inceleme yaptı. Polis ekipleri kaçan silahlı saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Saldırı anı kamerada

Öte yandan mantı imalathanesinde 2 şüphelinin gerçekleştirdiği silahlı saldırı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, silahlı iki kişinin içeridekilere peş peşe ateş ettiği görülürken, kendilerini engellemeye çalışan kişilere de silah doğrulttukları görüldü. Şüpheliler, kapıya yönelmelerine rağmen geri gelerek tehditlerini sürdürdü. Saldırganlar daha sonra imalathaneden çıkarak uzaklaştı.

Kaynak:DHA

Öne Çıkanlar