Kız öğrenci yurdunda erkek alarmı! Telleri keserek gizlice içeri girdi

Kız öğrenci yurdunda erkek alarmı! Telleri keserek gizlice içeri girdi
Sivas'taki Cumhuriyet Üniversitesi Binali Yıldırım Kız Yurdu'na bir erkeğin gizlice girmesi kadın öğrencilerin tepkisine neden oldu. Erkek öğrencinin telleri keserek yurda girdiği öğrenildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde M.Y. isimli bir erkek öğrencinin Binali Yıldırım Kız Yurdu'na izinsiz olarak girmesi panik yarattı.

İddiaya göre, M.Y. tel örgüleri keserek yurda giriş yaptı. Yaşanan duruma kampüs içerisindeki kız öğrencileri tepki gösterdi.

Yasal işlem başlatıldı

Öğrencilerin yaşadığı panik sonrası M.Y. hızlıca bölgeden uzaklaştı. Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, M.Y. yakalanırken hakkında yasal işlem başlatıldı.

sivastaki-kiz-ogrenci-yurdunda-erkek-panigi-telleri-keserek-iceri-girdi-17282453591284-2.jpg

Valilikten açıklama geldi

Sivas Valiliği tarafından olayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“5 Ekim Cumartesi günü saat 22.30 sıralarında ilimiz merkez Binali Yıldırım KYK kampüsü içinde şüpheli erkek bir şahsın görüldüğü ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz hemen çalışma başlatmıştır.

Kampüs içinde ve çevrede bulunan tüm kamera kayıtları incelenmiş ve yapılan araştırmada şüpheli erkek bir şahsın arka tarafta bulunan alandan yurt yerleşkesine tel örgülere zarar vererek girdiği ve bahçe alanında telefon ile konuşur vaziyette dolaştığı, daha sonra öğrenciler tarafından fark edilen şahsın haber verilmesi üzerine özel güvenlik görevlileri gelmeden 22.50 sıralarında kaçarak geldiği yerden uzaklaştığı tespit edilmiştir.

sivastaki-kiz-ogrenci-yurdunda-erkek-panigi-telleri-keserek-iceri-girdi-17282453597495-1.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar