İmamoğlu, kırtasiye yardımı için Bayrampaşa Mustafa Itri İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti

İmamoğlu, kırtasiye yardımı için Bayrampaşa Mustafa Itri İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’nin kırtasiye yardımı dağıtımı için Bayrampaşa Mustafa Itri İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. İmamoğlu, ilgiyle karşılandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2024-2025 eğitim öğretim yılı çerçevesinde okul ziyaretlerine başladı. Bu sabah, Bayrampaşa Mustafa Itri İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret eden İmamoğlu, burada öğrencilere ve öğretmenlere destek verdi.

İmamoğlu, ziyareti sırasında İBB'nin sağladığı kırtasiye yardımlarını öğrencilere teslim etti. Bayrampaşa Mustafa Itri İlkokulu ve Ortaokulu’nda yapılan dağıtımda, İmamoğlu öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Öğrenciler, İmamoğlu’nu coşkuyla karşılayarak fotoğraf çektirdi ve el sallayarak teşekkürlerini iletti.

İmamoğlu’nun okuldaki ziyaret anları sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Görüntülerde, İmamoğlu’nun gösterilen ilgi karşısında gülümseyerek ve el sallayarak karşılık verdiği görüldü.

"Cumhuriyet denince, aklınıza eşitlik gelsin''

Kırtasiye Seti Dağıtım Töreni'nde konuşan Ekrem İmamoğlu, "Cumhuriyet denince, aklınıza eşitlik gelsin'' diyerek seslendi.

İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada; "Cumhuriyet denince, aklınıza eşitlik gelsin. Hiçbir çocuk Cumhuriyette ne sokakta, ne evde, ne de okulda geriye kalamaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar