Etiler’de okulda öğretmen, müdür yardımcısına silah çekti: Okul boşaltıldı

İstanbul Etiler'de bulunan Yeni Levent Anadolu Lisesi'nde bir öğretmenin tartışma sonrası silahla ateş etmesi panik yarattı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, öğretmen Serdar A. gözaltına alındı. Olay yeri incelemeleri devam ediyor.

Olay, saat 14.30 sıralarında Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre bir süredir baskı gördüğünü öne süren Bilişim Öğretmeni Serdar Alagöz (34), okula ruhsatsız tabanca ve bıçak ile geldi. Öğretmen okul müdürünü odasında bulamayınca kadın müdür yardımcısına silah çekti. Çıkan tartışmada öğretmen silahını ateşledi ancak tutukluk yaptı. Bunun üzerine koşarak dışarıya çıkan öğretmen, doldur boşalt yaptı.

Silah tutukluk yaptı

O sırada silah ateş aldı ancak ölen ya da yaralanan olmadı. Dışarıya doğru koşan öğretmen, burada silahın kabzasıyla güvenlik kulübesinin camını patlattı. Kantindeki görevlilerin müdahale ettiği öğretmen, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, okulda bir süre çalışma yaptı. Öğrenciler ise velileri tarafından okuldan çıkartıldı.

Hedefte okul müdürü vardı

Öte yandan öğretmen Serdar Alagöz’ün asıl hedefinin okul müdürümü saldırmak olduğu ancak okul müdürünün kızının ameliyatı için okula gelmediği iddia edildi. Gözaltına alınan öğretmenle ilgili işlemler sürüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar