Kılıçdaroğlu'ndan 'zorla getirme' kararı sonrası Erdoğan'a hodri meydan!

CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'zorla getirme' kararının çıkarılması sonrası AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Saray yargısına teslim olmayacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Mücadeleden geri adım atarsam namerdim. Hodri meydan!" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski avukatı Mustafa Doğan İnal tarafından açılan 'hakaret' davasında CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu'nun mahkemeye zorla getirilmesine karar verildi.

İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi'nin tartışma yaratan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Sosyal medyadan paylaştığı video ile Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu, saray yargısına teslim olmayacağını belirtti.

"Tek bir CHP'liyi saray yargısına teslim etmeyeceğiz."

Kılıçdaroğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan çıkmış 'Biz yumuşayacağız ama Kılıçdaroğlu izin vermiyor' diye beni şikayet ediyor. Bu da yetmiyor saray yargısıyla beni sindirmeye çalışıyor.

Erdoğan'ın korkulu rüyası olmaya devam ettikçe, ekonomik krizi devam ettikçe, Kılıçdaroğlu düşmanlığını artıyor. Tek bir CHP'liyi saray yargısına teslim etmeyeceğiz.

"Hodri meydan!"

Ne beni, ne de diğer yol arkadaşlarımızı harcatmayacağız. Vatandaşın cebinden çaldığınız her kuruşun hesabını sormaya ant içerim.

Yargıya talimat vermeyi bırak. Derdin benimleyse dimdik durmaya devam edeceğim. Son nefesime kadar mücadele etmekten geri adım atarsam namerdim. Hodri meydan!"


Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar