Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu: Çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette bulundu

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu: Çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette bulundu
Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 21 Ağustos’tan bu yanan aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Narin Güran en son görüldüğünde üzerinde bulunan şahsi kıyafetleriyle birlikte, dere kenarında, çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette sabah 08.45 sıralarında maalesef ölü olarak bulunmuştur.''

''İlk bulgulara göre; kayıp Narin Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuval içerisine konulup dere kenarına getirildiği burada çuvalla birlikte derenin kenarına su içerisine yerleştirildiği üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görünüm vererek kapatıldığı anlaşılmıştır.

Daha önce aranan tüm bölgenin yeniden aramamız çalışması kapsamında Eğertutmaz Deresi'nin bu bölgesi yeniden aranmış ve uzman Jandarma JAG ekiplerimizce kayıp kızımızın cesedine ulaşılmıştır.

Kızımıza Allah'tan rahmet diliyoruz, başımız sağ olsun.''

Gözaltı sayısı kaç oldu?

Gazetecilerin gözaltı sayısıyla ilgisi sorusuna ise Zorluoğlu şöyle yanıt verdi:

''Konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığının gizlilik kararı var. Müsaade ederseniz ben soru almayacağım. İlerleyen süreçte basın ve kamuoyunu bilgilendirilecektir.''

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar