Discord’da skandal yayınlar: Berkcan Güven, Deha Tuzcu’yla ilişkisinin olmadığını savundu

Discord’da skandal yayınlar: Berkcan Güven, Deha Tuzcu’yla ilişkisinin olmadığını savundu
Discord uygulamasında provokatif yayınların ortaya çıkmasıyla çalkalanıyor. Kullanıcılar, yayınları yapan kişiler hakkında işlem yapılmasını talep ederken, fenomen Berkcan Güven de kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti

ün akşam saatlerinde Discord uygulamasında yapılan provokatif yayınlar, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir infiale yol açtı. Kullanıcılar, yayıncılar hakkında yasal işlem başlatılması için çağrıda bulunurken, yayınların arkasında Deha Tuzcu’nun olduğu iddia edildi. Tuzcu’nun, kız çocuklarına yönelik zorbalık ve tacizleri teşvik ettiği öne sürüldü.

Yaşanan olayların ardından Berkcan Güven, kendisiyle ilişkilendirilmekten rahatsız olduğunu belirtti. X (Twitter) hesabını kapatan Güven, yaptığı açıklamada, Deha Tuzcu ile arkadaş olmadığını ve bahsi geçen videolar karşısında duyduğu rahatsızlığı ifade etti. Güven, Tuzcu ile arasında yalnızca müzik dolayısıyla tanışıklık olduğunu ve hiçbir iş ilişkisi bulunmadığını vurguladı.

Açıklamasında, “Organize bir şekilde bir fotoğraf ve hesabımı kapattığım fotoğrafı yanyana koyarak beni yemeye çalışmaya devam edin. Benim kimseden korkum yok, böyle aptal Discord benzeri olaylarla işim olmaz” dedi. Ayrıca, kendisine yönelik tehdit mesajları aldığını da belirtti.

Berkcan Güven’in açıklaması, sosyal medya kullanıcılarının öfkesini dindirmedi ve linç girişimleri devam etti. Kullanıcılar, Güven ve Deha Tuzcu’nun birlikte çalıştığını iddia etmeye devam ederken, ünlü fenomen avukatı aracılığıyla yeni bir basın açıklaması yayımlayarak kendisiyle ilgili iddiaların asılsız olduğunu yineledi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar