DEM Parti’den Narin Güran açıklaması: Organize bir şekilde katledildi

DEM Parti’den Narin Güran açıklaması: Organize bir şekilde katledildi
Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldı. Konuya ilişkin DEM Parti resmi X hesabı üzerinde “Bu sıradan bir ölüm değil. Narin, organize bir şekilde katledildi” açıklaması yapıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran'ın, arama çalışmalarının 19'uncu gününde köye yaklaşık 1.5 kilometre uzaktaki Eğertutmaz Deresi'nin kenarında çuval içinde ölü bulunmasına dair birçok sorunun yanıtsız kalması siyaset dünyasının tepkisini çekti.

Altı çocuklu ailenin en küçük çocuğu ve tek kızı olan Narin Güran'ın, derenin kenarına nasıl ve ne zaman götürüldüğü merak edilirken, DEM Parti'den "Bu sıradan bir ölüm değil. Narin, organize bir şekilde katledildi" açıklaması geldi.

“Bağımsız bir yargı önünde hesap vermeliler'

DEM Parti'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"19 gündür kendisinden haber alınamayan Narin Güran’ın ne yazık ki bu sabah cansız bedeni bulundu. Herkes bu haberle kahroldu.

Acımız büyük!

Bu sıradan bir ölüm değil. Narin, organize bir şekilde katledildi. Hepimizi yasa boğan bu cinayette sorumluluğu bulunanlar açığa çıkarılmalı, tarafsız ve bağımsız bir yargı önünde hesap vermelidir. Bu cinayetin peşini asla bırakmayacağız."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar