Bakan Yerlikaya açıkladı: Kayıp Narin'in jandarma ekipleri tarafından cansız bedeni bulundu

Bakan Yerlikaya açıkladı: Kayıp Narin'in jandarma ekipleri tarafından cansız bedeni bulundu
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan, 19 gündür arama kurtarma çalışmaları yapılan 8 yaşındaki küçük Narin'in cesedi, jandarma ekipleri tarafından bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Küçük Narin'e Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-09-08-101131.png

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 19 gündür kayıp olan Narin için jandarma ve diğer güvenlik güçleri, geniş çaplı bir arama çalışması yürütüyordu.

Kaybının 19'ncu gününde yapılan aramalar sonuç verdi. 8 yaşındaki küçük Narin'in cansız bedeni jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Özel: Çok büyük bir üzüntüyle öğrendim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabında küçük Narin için paylaşımda bulundu. Özel'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı; ''Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana aranan 8 yaşındaki kızımız Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını sabah saatlerinde çok büyük bir üzüntüyle öğrendim. Olayın tüm yönleriyle açığa çıkarılması ve kamuoyunun bu süreçte hızlı ve doğru bilgilendirilmesini temenni ediyorum. Günlerdir canlarını dişlerine takarak kendi kızlarını arar gibi bölgede faaliyet yürüten tüm güvenlik güçlerine ve sivil ekiplere yürekten teşekkür ediyorum.''

ekran-goruntusu-2024-09-08-110729.png

Bakan Tunç: Sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecek

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, jandarma ekipleri tarafından cansız bedeni bulunan Narin için sosyal medyada açıklamalarda bulundu. Tunç, Narin'in ölümünden sorumlu olan ya da olanların adalet önünde hesap vereceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

''Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir.''

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar