Bahçelievler'de silahlı saldırı: 1 yaralı

Bahçelievler'de, motosikletli ve yüzleri maskeli iki şüpheli, iş yerinde saldırı düzenlendi. Saldırı iş anında, yerin önünde oturan çalışan yaralandı. Yaralı, ambulansla kaldırılırken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İddiaya göre, motosikletle gelen yüzleri maskeli iki şüpheli, Hattat Kamil Sokak'a girdi. Sokakta dikdörtgenkten sonra şüphelilerden biri, motosikletin bir iş yerinin bulunduğu yerin depolama birimiyle ateşledi.

Bu sırada iş yerinin önünde oturan çalışan Gökhan B. vuruldu. Saldırının ardından şüpheliler, motosikletle kaçarken çevre sakinlerinin durum ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Gökhan B., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili inceleme başlattı.

Konuyla ilgili konuşan çevre sakini Önder Demirci, "Sabah saat 11.15 sularında 2 maskeli genç motorlara giriş yapıldı. Yukarıya doğru gittiler. Daha sonra yaya olarak maskeli kişilerden bir parça kaldırımlardan burada, kapının oturan kardeşimize 1 el ateş etti. Kurşun ofisinin camını da deldi. Daha sonra ambulans ve olay yeri incelemesi geldi. Konuştuğumuzda tanımadığını bir bilgi olmadığını burada kendisi bir çalışan olduğunu söyledi. Motorlu saldırganlar; olmayan suçu olan, olmayanlara saldırıyorlar.'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak:DHA

Öne Çıkanlar