Ayşe Ateş, Emre Erciş'i tiye aldı: İtiraf ediyorum! Hesabı üç kişi kullanıyor: Ben, keyfim ve kahyası

Ayşe Ateş, Emre Erciş'i tiye aldı: İtiraf ediyorum! Hesabı üç kişi kullanıyor: Ben, keyfim ve kahyası
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş Emre Erciş'in sosyal medya hesabını iki kişinin yönettiği iddiaları üzerine sessizliğini bozdu. Ateş, "İtiraf ediyorum! Hesabı üç kişi kullanıyor: Ben, keyfim ve kahyası." diyerek Erciş'i tiye aldı.

Ayşe Ateş, Emre Erciş'in kendi sosyal medya hesabını başkalarının kullandığına yönelik iddialara yanıt verdi. Ateş, "İtiraf ediyorum! Hesabı üç kişi kullanıyor: Ben, keyfim ve kahyası. Emre, üçümüzün konum bilgilerini vereyim mi yoksa siz zaten bulur musunuz?" ifadelerini kullandı.

Ateş, Erciş'e sözünü değersizleştirmek için uğraştığını belirterek kendisini görev verildiğini söyledi. Dosyayı açıp okuması tavsiyesinde bulunarak, "En iyisi dosyayı açıp okuyun, inceleyin. Girin, profilimde paylaştıklarıma bakın. Çünkü ben bir şey demiyorum, devletimizin önümüze koyduğu dosya diyor. Hiç merak etmiyor musunuz?" dedi.

İşte Ayşe Ateş'in sosyal medya hesabından Emre Erciş'e yanıt verdiği paylaşımı:

"İtiraf ediyorum! Hesabı üç kişi kullanıyor: Ben, keyfim ve kahyası. Emre, üçümüzün konum bilgilerini vereyim mi yoksa siz zaten bulur musunuz?

Görünen o ki şaplak kuyruğunda sıra yine Fason İddiacı Emre'ye gelmiş. Hoş geldin Emre. Daha birkaç gün önce buradaydın. Yüzündeki kızarıklık bile henüz geçmemiş ama yine de sen bilirsin. Senden sonra da Akit var. O, akşamı beklesin; kaldıramayacağı yükün altına girmiş.

Emre, belli ki beni itibarsızlaştırma, sözümü değersizleştirme görevini yerine getirebilmek için çok ıkınıyorsunuz. Kendinizi zorlamayın, biliyorsunuz ki bu durum sağlık sorunlarına yol açıyor. En iyisi dosyayı açıp okuyun, inceleyin. Girin, profilimde paylaştıklarıma bakın. Çünkü ben bir şey demiyorum, devletimizin önümüze koyduğu dosya diyor. Hiç merak etmiyor musunuz?

Bir de size tavsiyem şu olacak: Aman! Belgeleri savcılığa teslim etmeden önce temizlemeyi unutmayın."

ekran-goruntusu-2024-07-17-162945.png

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar