Ayhan Bora Kaplan'a o isimlerle ilişkisi de soruldu

Ayhan Bora Kaplan'a o isimlerle ilişkisi de soruldu
Candan Yıldız'Kaplan' olarak bilinen suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'a "ülke çapında bilinen suç örgütü liderleri" olarak nitelendirilen Necati Coşkun Arabacı, Selahattin Yılmaz ve Menderes Kutlu ile ilişkisinin sorulduğu...

Candan Yıldız

'Kaplan' olarak bilinen suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'a "ülke çapında bilinen suç örgütü liderleri" olarak nitelendirilen Necati Coşkun Arabacı, Selahattin Yılmaz ve Menderes Kutlu ile ilişkisinin sorulduğu da ortaya çıktı.

Gözaltına alınan ve sorgusunun ardından tutuklanan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'a hakimlik sorgusunda, oğlunun sünnet düğününe katılan, Kaplan'la çok sayıda fotoğrafı olan Selahattin Yılmaz, Necati Coşkun Arabacı ve Menderes Kutlu ile ilişkisi soruldu.

Mahkemedeki sorguda Ayhan Bora Kaplan'a "29 Ağustos tarihinde oğlunuz… U.E.K'ye Günay isimli mekanda düğün yaptığınız, bu sünnet düğününe ülke çapında bilinen suç örgütü liderleri Selahattin Yılmaz, Menderes Kutlu ve Necati Coşkun Arabacı isimli şahısların kirve olarak katıldıkları, sizin ülke genelinde faaliyet gösteren illegal yapılanmalar ile ilişkili olduğunu anlaşılmıştır; açıklayanız" denildi.

Ayhan Bora Kaplan yanıt olarak söz konusu kişilerin 'illegal bir işini duymadığını' belirterek ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıştığını iddia etti.

Bu isimlerle yılda bir iki kez görüştüğünü öne süren Kaplan, ortak arkadaşlar nedeniyle onları kirve yaptığını belirtti.

Kamuoyuna da yansıyan sünnet düğünü görüntülerinde Yılmaz ve Arabacının Kaplan'ın oğluna çok sayıda altın taktığı görülmüştü.

Öne Çıkanlar