Alican Uludağ: İşlemler geciktikçe Dilan Polat ile eşinin kaçma ve delil karartma ihtimalleri artıyor

Alican Uludağ: İşlemler geciktikçe Dilan Polat ile eşinin kaçma ve delil karartma ihtimalleri artıyor
‘Kara para aklama’ ve ‘vergi kaçırma’ iddialarıyla MASAK’ın hazırladığı raporun ardından mal varlıklarına el konulan ve yurt dışına çıkış yasağı getirilen Polat çiftinden Dilan Polat, gece saatlerinde sosyal medya...

‘Kara para aklama’ ve ‘vergi kaçırma’ iddialarıyla MASAK’ın hazırladığı raporun ardından mal varlıklarına el konulan ve yurt dışına çıkış yasağı getirilen Polat çiftinden Dilan Polat, gece saatlerinde sosyal medya hesaplarından Instagram hesabını kapattı. Cüneyt Özdemir'in isim vermeden yaptığı "Rüşvet verdiler ve kaçıyorlar" paylaşımını alıntılayan Alican Uludağ, "İşlemler geciktikçe kaçma ve delil karartma ihtimalleri artıyor" dedi.

Dilan Polat'ın Instagram hesabını kapatmasının ardından Cüneyt Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Namuslu Yargı, emniyet mensupları çaresizce seyrediyor. Rüşvet verdiler ve kaçıyorlar… Mızrak çuvala sığmaz.. Emniyette , avukatlarda, savcılarda, hakimlerde herkes tek tek afişe olacaktır bu hikayede” ifadelerini kullandı.

Özdemir'in paylaşımını alıntılayan Alican Uludağ, "Dilan Polat ve eşi hakkında şuan yurt dışı çıkış yasağı var. Emniyetin onları 7/24 izlediğini düşünüyorum. Ancak gözaltı vs yapılması için dosyasının Çağlayan Adliyesinden Anadolu Adliyesine gönderilmesi gerekiyor. İşlemler geciktikçe kaçma ve delil karartma ihtimalleri artıyor" dedi.

Öne Çıkanlar