Esra Ezmeci'yi kızdıran 5 soru: 'Eşimle birlikte izlememi önerdiğiniz...'

Esra Ezmeci'yi kızdıran 5 soru: 'Eşimle birlikte izlememi önerdiğiniz...'
Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen ve Instagram adresi üzerinden de gelen soru ve itirafları yayınlayan ünlü psikolog Esra Ezmeci'yi çıldırtan 5 soru sosyal medyada olay oldu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen ünlü psikolog Esra Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başarmış durumda.

SORULAN SORULAR ŞOK EDİYOR

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor. Çok sayıda sosyal medya kullanıcı o soruları birbirlerine gönderiyor.

FOX ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kaldırılmasından sonra da sosyal medya üzerinden kendisine gelen soru ve itiraflara cevap veren ünlü psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen soru ve itiraflarla şoke etmeye devam ediyor.

2-jslr.jpg

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

İşte o itiraflardan bazıları

*Sevgilim ayaklarıma bal döküp yalamak istiyor çok rahatsız oluyorum. Ne yapmalıyım?

-Ayak fetişisitliği varsa ayakla ilgili her şey diğer vücut bölgelerinizden daha çok dikkatini çekecek ve heyecan verecektir. Siz hoşlanmadığınızı söyleyin ama ayak fetişisti birini böyle bir istekten uzak tutmak zor olacaktır.

*Eşimle birlikte izlenmesini önerdiğiniz erotik film var mıdır?

-Onu da siz bulun artık. Onu da ben mi önereyim? Tövbe

*Kocam komşularımın askılarından gecelik ve don çalmış. Hepsini dolapta buldum hastalık diyor...

-Bu takıntısal ya da fetişistlik bir durum olabilir. Psikolojik destek alması iyi olacaktır.

*Eşim grup istedi kabul etmedim sebebi nedir?

-Fantezisel bir durum olarak istemiş olabilir. Pornografik içerikler tetiklemiş olabilir. Siz net olun ve bu konunu bir daha açılmasını istemediğinizi söyleyin.

*Sevgilimin benden başka sevgilisi de varmış. Beraber yapalım diyor ne yapmalıyım?

-Öyle birini kendinizden hemen uzaklaştırın

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar