Eşi Nursel Yavaş duyurdu: Mansur Yavaş'tan Diyarbakır ziyareti

Eşi Nursel Yavaş duyurdu: Mansur Yavaş'tan Diyarbakır ziyareti
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursel Yavaş, Diyarbakır’a belediye başkanlarının eşleriyle iki günlük ziyarette bulundu. Nursel Yavaş, Mansur Yavaş'ın da kenti ziyaret edeceğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursel Yavaş’ın eşinin de aralarında bulunduğu 6 şehrin belediye başkanlarının eşleri iki günlük Diyarbakır ziyareti için kente ayak bastı.

Diyarbakırlı iş insanı ve CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Pekdemir ile iş insanı Ayla Kutlu’nun daveti üzerine 3’ü büyükşehir olmak üzere 6 belediye başkanının eşi Diyarbakır’a geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursel Yavaş, ziyaretleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, yıllar önce eşiyle birlikte Diyarbakır’a geldiğini, anılarını tazelemek için bir daha gelmeye karar verdiğini söyledi.

Diyarbakır’ın tarihi yapılarına, turistik bölgelerine, insanının misafirperverliğine ve yemek kültürüne hayran kaldığını ifade eden Yavaş, eşi Mansur Yavaş’la da bir daha gelmek istediğini söyledi.

Mansur Yavaş da gelecek

Amida'nın haberine göre Yavaş, Diyarbakır’ın her şeyiyle dört dörtlük bir kent olduğunu ifade ederek, “Ayla Kutlu hanım ve Cafer Pekdemir’in davetleri üzerine geldik. Gezimiz güzel başladı. Yemekleri ve tatlarını çok beğendik. Yıllar önce Mansur Beyle gelmişti ancak o zaman fazla kalamamıştık. O da gelecek zaten. Herkesi Diyarbakır’a davet ediyoruz, gezilecek, görülmesi gereken bir şehrimiz” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar