Meslektaşını öldüren taksi şoförü ve babası adliyeye sevk edildi

Meslektaşını öldüren taksi şoförü ve babası adliyeye sevk edildi
Kayseri'de, müşteri alma tartışmasında meslektaşı Adem Demirel’i bıçaklayarak öldüren taksi şoförü Reşit D. ve olay sırasında yanında bulunan babası, adliyeye sevk edildi. Dün Talas Bulvarı'ndaki Kızılay EKM taksi durağında...

Kayseri'de, müşteri alma tartışmasında meslektaşı Adem Demirel’i bıçaklayarak öldüren taksi şoförü Reşit D. ve olay sırasında yanında bulunan babası, adliyeye sevk edildi. 

Dün Talas Bulvarı'ndaki Kızılay EKM taksi durağında meydana gelen olayda taksi şoförleri Reşit D. ile Adem Demirel arasında müşteri sırası nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Reşit D., aracından aldığı bıçakla Demirel’i yaraladı.

Reşit D. ve babası taksiyle kaçtılar. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Demirel, gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Demirel, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Adem Demirel’in cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Reşit D. ve babası M.D. ise polis ekiplerinin takibi sonucu bir akaryakıt istasyonunda yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. (DHA)

Öne Çıkanlar