Uçakta şok sürpriz: Yolcunun yemeğinden fare çıkınca acil iniş yapıldı!

Uçakta şok sürpriz: Yolcunun yemeğinden fare çıkınca acil iniş yapıldı!
Norveç’te İskandinav Hava Yollarına (SAS) ait bir uçakta yolcunun yemeğinden fare çıktı. Farenin fırlayarak kabin içinde kaybolmasıyla güvenlik nedeniyle uçak Kopenhag’a iniş yapmak durumunda kaldı.

Oslo-Malaga seferini yapan bir uçakta yolcular, büyük bir şok yaşadı. 18 Eylül’de “SK4683” sayılı Oslo-Malaga seferini yapan SAS’a ait uçakta, yolcunun yemeğinden fare çıkması büyük bir paniğe neden oldu.

“A320-200” model uçaktaki yemek servisi esnasında bir yolcunun yeni açtığı yemek tepsisinden atlayan fare, daha sonra yolcu kabininde gözden kayboldu.

Uçuş ekibi durumu “güvenlik riski” olarak nitelendirerek, kapsamlı bir kabin denetimine tabi tutmak amacıyla uçağı Danimarka’nın başkenti Kopenhag’a yönlendirme kararı aldı.Olay sonrası SAS yolcu uçağı, Kopenhag’a acil iniş yaptı.

Yolcular, sosyal medyada paylaştı

Uçaktaki yolculardan Jarle Borrestad, yaşananları Facebook sayfasında paylaştı. Borrestad, “İnanması güç ama yanımdaki kadın yemeğini açtığında bir fare fırladı” diyerek olayı anlattı. Paylaşımında diğer iki kadın yolcuyla birlikte gülümseyerek çektirdiği bir fotoğrafı da ekledi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar