Kadrosu yıldızlarla dolu; ATV'den Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yerine yeni dizi

Kadrosu yıldızlarla dolu; ATV'den Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yerine yeni dizi
ATV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor.

ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın final yapmasının ardından, kanalın yeni projesi merakla bekleniyordu. Sonunda ATV'den heyecan verici bir duyuru geldi; kanalın yeni dizisi kadrosu yıldızlarla dolu!

Geçirdiği 2 sezonluk macerasının ardından ekran ömrü tükenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yerine ATV ekranlarına Holding geliyor. Deniz Yılmaz ve Yüksel Aksu’nun yönetmenlik koltuğunda oturduğu Holding projesiyle alakalı merak edilen ayrıntılar netlik kazandı.

İlk bölümü için Temmuz ayında sete çıkılması planlanan Limon Yapım imzalı Holding dizisinin başrollerini Musa Uzunlar, Macit Koper ve Ali İl paylaşmaya hazırlanıyor.

atvlogo-y11.jpg

Şimdilerde oyuncu seçimleri titizlikle devam eden Holding dizisi, “O holdingi ben yöneteceğim, adaletle yöneteceğim, hakça paylaştıracağım ve ejderlerle savaşırken ejderlere benzemeyeceğim!” sloganıyla harekete geçecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dünya serbest dalış rekortmeni genç bir kadının, ülkenin en büyük holdinglerinden birisinin yönetimini ele geçirmek için kız kardeşlerine ve mafyaya karşı verdiği zorlu savaşı anlatan Holding, “İnsanî bir kapitalizm mümkün müdür?” sorusuna drama evreninin kuralları içinde cevap arayacak.

Kaynaklar: haber7, Birsen Altuntaş

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar