Carettalar, Manisa Basket maçına hazırlanıyor

Carettalar, Manisa Basket maçına hazırlanıyor
Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden MSK, hafta sonu evinde konuk edeceği Manisa Basket maçına hazırlanıyor.

mskda-yeni-hedef-manisa-basket-3.jpg

Sezona 2 galibiyet ile başlayan ancak hafta sonu güçlü Karşıyaka deplasmanından mağlubiyet ile dönen Carettalar’ın yeni hedefi Manisa Basket maçı. 27 Ekim Pazar günü taraftarının da desteği ile Servet Tazegül Spor Salonu’nda rakibini ağırlayacak olan MSK önemli maç öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

mskda-yeni-hedef-manisa-basket-2.jpg

Türkiye Basketbol Süper Ligi’ne deplasmanda Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ve ardından kendi taraftarı önünde Aliağa Petkimspor galibiyetleri ile hızlı bir giriş yapan Mersin Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, hafta sonu karşılaştığı güçlü rakibi Karşıyakaspor maçında aldığı mağlubiyetin ardından gözünü hafta sonu oynayacağı Manisa Basket maçına çevirdi.

mskda-yeni-hedef-manisa-basket-4.jpg

Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma öncesi hazırlıklarına başlayan Carettalar’da tek hedef galibiyet. Sezon sonu hedefe ulaşabilmek adına tüm maçların çok önemli olduğunu ancak iç sahada oynanacak maçların ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Başantröner Can Sevim, taraftarlarının da desteği ile sahadan galip geleceklerine yürekten inandıklarını söyledi.

27 Ekim Pazar günü Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın biletleri mobilet’ten satışa sunuldu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar