Trabzonspor'un sorunları var

Trabzonspor'un sorunları var
Trabzonspor´da geçen hafta göreve başlayan teknik direktör Nenad Bjelica, geleceğe yönelik planları hakkında değerlendirme yaptı.Trabzonspor´a geliş süreci hakkında konuşan Bjelica, "Trabzonspor´un büyük bir kulüp olduğunu...

Trabzonspor´da geçen hafta göreve başlayan teknik direktör Nenad Bjelica, geleceğe yönelik planları hakkında değerlendirme yaptı.

Trabzonspor´a geliş süreci hakkında konuşan Bjelica, "Trabzonspor´un büyük bir kulüp olduğunu bilen biriydim. Sorunları olan bir kulübe geldiğimin farkındayım. Eğer öyle olmasaydı ben de burada olmazdım. Hep birlikte çalışmayla bunu çözebileceğimize inanıyorum" dedi.

Bu sezon tüm hedeflerini kaybeden bordo mavili takımın mental durumu hakkındaki soruyu yanıtlayan Hırvat çalıştırıcı, "Takımın yetenekli bir takım olduğunu herkes biliyor. Bu takımın belki kendisini gösteremediği maçlar oldu, belki de kendi seviyesinin altında oynadığı maçlar oldu. İlk andan itibaren yarışmacı, güçlü, her maçta kazanmak için mücadele eden ve kazanan bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Oyuncu grubunda gördüğüm şeylerden birisi, bu uğurda mücadele vermeye hazır olduklarını görmemdir. Bu da tabi ki mutlu ediyor. Tek hedefimiz, geçen sene Trabzonspor´un yakaladığı başarıları tekrar yakalayabilmek" diye konuştu.

Öne Çıkanlar