Sofyan Amrabat'tan Galatasaray'a mesaj: 'Sabırsızlanıyoruz...'

Sofyan Amrabat'tan Galatasaray'a mesaj: 'Sabırsızlanıyoruz...'
Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Ambrabat, Kasımpaşa maçında ilk kez sarı lacivertli formayı giydi. Takımının 2-0 yendiği karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Faslı yıldız, Galatasaray derbisi için de mesaj verdi.

Fenerbahçeli Sofyan Ambrabat, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Zor bir takıma karşı oynadıklarını belirten Faslı oyuncu, "Taraftarlar, kendi evimizde oynuyormuş atmosferi yarattı. Isınmadan maç sonuna kadar hiçbir şekilde susmadılar. Galibiyetten dolayı mutluyuz. Umarım onları mutlu etmeye devam ederiz." dedi.

Galatasaray'a mesaj

Galatasaray derbisi ile ilgili de konuşan Faslı futbolcu, "Bu derbiyle ilgili çok şey duydum. Konsantrasyonu yüksek, güçlü bir maç olacağını düşünüyorum. Amacımız sahada güzel bir oyun ortaya koymak ve taraftarımızı mutlu edecek sonuç almak. Sabırsızlanıyoruz bu maç için." ifadelerini kullandı.

"Kendimi fit hissediyorum"

Kendi ile ilgili değerlendirme de yapan Amrabat, "Fiziksel anlamda fit olduğumu söyleyebilirim. Takıma henüz geldim, elbette adaptasyon için bir süre gerekecek. Bu normal ama Fiorentina ve milli takımda maç oynadım. Kendimi fit hissediyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar