Dursun Özbek'ten MHK'ye 'Atilla Karaoğlan' isyanı: 'Başka hakem mi bulamadınız?'

Dursun Özbek'ten MHK'ye 'Atilla Karaoğlan' isyanı: 'Başka hakem mi bulamadınız?'
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbi maçına Atilla Karaoğlan'ın atanmasına tepki göstererek, "Başka hakem bulamadınız mı MHK? Hakem kalmadı mı?” dedi.

Süper Lig’in 6’ncı haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine günler kala heyecan yaklaşıyor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbide görev alacak olan hakem Atilla Karaoğlan ile ilgili açıklamalar yaptı.

Yapılan atamayı eleştiren Özbek, şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi hafta sonu Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynayacağız. Önemli bir maçımız var. Geçen sene bir hakem konusunda çok ciddi ifadeler kullanmıştım. Atilla Karaoğlan. Buradaki Trabzonspor maçından sonra çıktım, nasıl Galatasaray’ı katlettiğini, nasıl doğradığını dilimin döndüğü kadar anlattım. Sezonun en kritik maçına yine aynı hakemi veriyorlar. Demek ki hiçbir şey değişmedi. Yönetimler değişti, başka hiçbir şey değişmedi. Hakem mi kalmadı! Geçen sene bu hakem hakkında bir sürü şey söylemişim. Başka hakem bulamadınız mı MHK? Hakem kalmadı mı?”

"TFF’nin bu atamalara dikkat etmesi gerekir”

TFF’nin atmalara dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Özbek, “Hakemler hakkında çok nadir konuşma yaparım. Bir kişi hakkında bu kadar iddialı konuştum. İnadına getirip onu bu maça atadınız. Demek ki yönetimde bir şey değişmedi. Buradan tekrar sesleniyorum. Bu tayinler, bu hususlar dikkate alınmazsa her geçen gün daha zorlaşan lig müsabakaları bundan sonra daha da zorlaşacaktır. O yüzden tekrar buradan sesleniyorum. TFF’nin bu atamalara dikkat etmesi gerekir” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar