Sergen Yalçın hakkında flaş iddia! Fenerbahçe'yi mi Beşiktaş'ı mı tercih edecek?

Sergen Yalçın hakkında flaş iddia! Fenerbahçe'yi mi Beşiktaş'ı mı tercih edecek?
Antalyaspor'da Sergen Yalçın, sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Yalçın’ın hakkında Fenerbahçe ve Beşiktaş dedikoduları ortaya saçıldı

Sezona kötü başlayan Beşiktaş'ta ve şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları devam ediyor.

Bu iki takım için de anılan bir isim var o da Sergen Yalçın.

Beşiktaş iddiaları

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'la da sezon sonunda masaya oturulacağı belirtilmişti. Öte yandan şampiyonluk yarışında geride kalan Fenerbahçe'nin de gelecek sezon için Sergen Yalçın ile ilgilendiği ifade edilmişti.

Sinan Engin’den açıklamalar

Beyaz TV'de konuşan Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Sinan Engin, Beşiktaş'ın gelecek sezona Sergen Yalçın ile başlaması gerektiğini dile getirdi.

1693839-jpg.webp

Beşiktaş'ın sezona Sergen Yalçın'la başlamaması durumunda sıkıntı yaşayacağını vurgulayan Sinan Engin, "Gelecek sezon Beşiktaş eğer Sergen Yalçın ile başlamazsa sıkıntı yaşar. Başka bir teknik adam gelirse ve işler kötü giderse, yine Sergen Yalçın tezahüratları başlar" dedi.

Yalçın'ın Fenerbahçe ile ilgili anılmasına ilişkin ise Engin, "Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe'ye gitme gibi bir durumu yok" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar