Olimpiyat oyunlarına 3 gün kala kadro değişti; Santarelli'nin o sözleri yeniden gündem oldu

Olimpiyat oyunlarına 3 gün kala kadro değişti; Santarelli'nin o sözleri yeniden gündem oldu
Olimpiyat Oyunları kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin'in yerine İlkin Aydın getirildi. Koç Santarelli'nin bu sözleri ise oyunlara 4 gün kala tekrar gündem oldu.

Tuğba Şenoğlu'nun yerini İlkin Aydın aldı, Santarelli'nin o sözleri yeniden gündemde
Filenin Sultanları'nda Tuğba Şenoğlu İvegin kadrodan çıkarılıp yerine İlkin Aydın alındı. Başantrenör Daniele Santarelli'nin geçtiğimiz haftalardaki sözleri ise yeniden gündeme geldi.

Filenin Sultanları'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçına 4 gün kala Tuğba Şenoğlu İvegin kadrodan çıkarıldı ve yerini İlkin Aydın aldı. Başantrenör Daniele Santarelli'nin ise olimpiyat sözleri yeniden gündem oldu.

Santarelli açıklamalarında ne demişti?

Daniele Santarelli geçtiğimiz haftalarda 4Bir4Bir'in Youtube kanalına konuk olmuştu. Kadrodaki son dakika değişikliğinin ardından İtalyan başantrenörün Milletler Ligi sırasında yayınlanan röportajında söylediği şu sözler yeniden gündeme geldi: "Öncelikle iyi biri sonra da iyi bir koç olmak istiyorum. Bence bir oyuncuyu çağırıp bir haftadan sonra o oyuncuyu eve göndermek doğru değil. Bu 'Sana şu an ihtiyacım var. Sana artık ihtiyacım yok.' demek gibi."

Türkiye'nin olimpiyat voleybol maçı ne zaman?

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ilk maçına 29 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da Hollanda karşısında çıkacak.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar