Milli basketbolcu alkollü şoför kurbanı oldu

Milli basketbolcu alkollü şoför kurbanı oldu
Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları da giyen eski milli basketbolda İlkan Karaman (34) Datça’da bir trafik kazasında hayatını kaybetti

Basketbol camiasını üzen haber… Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu İlkan Karaman, Datça'da bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kontrolünü kaybeden bir sürücünün kullandığu araç, kaldırımda bekleyen Karaman'a çarptı. 34 yaşındaki eski milli sporcu kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Basket Faul'ün haberine göre; dalış yapmak için Dalaman’a giden Karaman, arkadaşının benzin aldığı esnada yol kenarında beklerken, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün aracı kaldırıma çıkarak Karaman’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın altında kalan Karaman, olay yerinde hayatını kaybetti. Karaman’ın ölümüne sebep olan aracın sürücüsünün alkollü olduğu iddia edildi.

1990 doğumlu olan İlkan Karaman, TOFAŞ altyapısında yetişti. Karaman; Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece, Cholet, Antibes, Petkim Spor, Yalovaspor, Manisa BB ve son olarak Çayırova Belediyesi formalarını giydi.

Aynı zamanda milli takım formasıyla da sahaya çıkmış olan Karaman, Türk basketbolunun önemli isimleri arasında yer alıyordu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar