Mehmet Demirkol: Bu takıma 10 üzerinden 10 veriyorum

Mehmet Demirkol: Bu takıma 10 üzerinden 10 veriyorum
Spor yazarı Mehmet Demirkol, Hollanda- Türkiye maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye, Hollanda’ya 2-1 yenilerek turnuvaya çeyrek finalde veda etti. Spor yazarı Mehmet Demirkol maçı Socrates Dergi'de değerlendirdi.
Mağlubiyetin ardından düşüncelerini söyleyen Mehmet Demirkol şunları söyledi:

“Acı çekiyorum. Gönül kırıcı bir yenilgi. Çeyrek finalde böyle bir elenme, yaptığımız işin değerini gösteriyor. 2-1’den sonra maçı döndürme ve 1-0 iken farkı açma şansımız vardı. 2-1’den sonra çok iyi reaksiyon verdik. Çocukluğumdan kalma bir kalp kırıklığı hissi hissediyorum.
Hollanda çok sert oynadı. İkinci gollerinde faul var gibi geldi. Bizim oyuncularımız da yoğun itirazlarda bulundular. Oyuncuları gözyaşları içinde görmek üzücü ama nasıl sahiplendiklerini anlattıkları için de helal olsun. Gerçekten üzüldük ama oyuncular eksik bir şey yapmadı. Turnuvadaki ülkeler arasında seyir zevki olarak en iyilerinden biriydik.
Eğer yarı finale çıksaydık turnuvanın en iyi oyuncuları arasına 1-2 oyuncu verebilirdik. İsmail ve İrfan Can sakatlıktan geldi. Kaleci belli değildi. Santrfor yoktu. Kısa sürede kulüp takımı seviyesine geldik. 10 üzerinden 10 veriyorum bu takıma.”

Öne Çıkanlar