Manchester United, Ferdi Kadıoğlu'na kafayı taktı: Fenerbahçe'ye yeni teklif

Manchester United, Ferdi Kadıoğlu'na kafayı taktı: Fenerbahçe'ye yeni teklif
İngiliz devi Manchester United, EURO 2024'te yıldızı iyice parlayan Ferdi Kadıoğlu ısrarından vazgeçmiyor. Kırmızı Şeytanlar, ilk teklifi reddeden Fenerbahçe'nin kapısını yeni bir teklifle çalmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu, 2024 Avrupa Şampiyonası'na da damgasını vurdu.

Takım formasıyla gösterdiği performansla adından söz ettiren Kadıoğlu, Avrupa devlerini peşine taktı.

fds.jpg

Daha önce adı Borussia Dortmund ve Arsenal ile anılan Kadıoğlu EURO 2024 sonrası sonra pek çok takımında radarına girdi. O takımların başında da İngiliz devi Manchester United geliyor.

Fener'in talebi 30 milyon euro

Manchester United Ferdi Kadıoğlu'nu kadrolarına katma konusunda kararlı. United, Ferdi Kadıoğlu için 25 milyon euro ödemeye hazır. Ancak bu teklifi yeterli bulmayan sarı-lacivertlilerin talebi 30 milyon euro. United, ne pahasına olursa olsun Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor.

6694e3d5af22539952bbb7fb.webp

Fenerbahçe ise United'ın ödemeyi reddettiği 30 milyon euro da ısrar ediyor. Anlaşmayı tamamlamak için United, maliyeti düşürecek bir oyuncuyu bünyesine katabilir ve sonunda sözleşme imzalayabilir. Bu doğrulta takas konusu gündemde.

Todofichajes'te yer alan habere göre; bu takas için seçilen oyuncu Fenerbahçe'nin teknik direktörü Mourinho'nun sevdiği Victor Lindelof. Eğer gerçekleşirse Portekizli'nin kulüpteki döneminin ardından tekrar karşılaşabilir.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar