Küçük, Sağlam ve Şimşek; Konferans Ligi'nde düdük çalacak

Küçük, Sağlam ve Şimşek; Konferans Ligi'nde düdük çalacak
UEFA’dan FIFA kokartlı hakemlerimize görev geldi. Üç hakemimiz, Konferans ligi, 1. Eleme Turu rövanş maçlarında düdük çalacak.

UĞUR TEMEL

FIFA kokartlı hakemimiz Zorbay Küçük; Bosna-Hersek'in Sarajevo ile Kazakistan'ın Aktobe takımları arasında 18 Temmuz 2024 Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu ikinci müsabakasını yönetecek.

Bosna-Hersek'in Sarajevo şehrinde Olimpijski Asim Ferhatovic Hase Stadyumu'nda saat 21.00'de başlayacak müsabakada Zorbay Küçük'ün yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Furkan Ürün yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi de Cihan Aydın olacak.


Litvanya'nın Zalgiris Vilnius ile Finlandiya'nın VPS takımları arasında 18 Temmuz 2024 Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu ikinci müsabakasını ise FIFA kokartlı hakemimiz Bahattin Şimşek yönetecek. Bu maçta Şimşek’in yardımcılıklarını; Murat Tuğberk Curbay ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini Ümit Öztürk yapacak. Litvanya'nın Vilnius şehrinde LFF Stadyumu'nda oynanacak maçın başlama saati 19.00.


FIFA kokartlı hakemimiz Kadir Sağlam ise; Lüksemburg'un Diddeleng ile Andorra'nın Atletic Escaldes takımları arasında 18 Temmuz 2024 Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu ikinci müsabakasını yönetecek.

Lüksemburg'un Diddeleng kenti, Jos Nosbaum Stadyumu'nda saat 21.00'de başlayacak müsabakada Kadir Sağlam'ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Müsabakada Murat Erdoğan dördüncü hakem olarak görev alacak.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar