Karar çıktı! Galatasaray'ın genç yıldız adayları geri dönüyor

Karar çıktı! Galatasaray'ın genç yıldız adayları geri dönüyor
Leichester City ile Championship şampiyonluğu yaşayan Yunus Akgün veda mesajı yayınladı. Okan Buruk, Emin Bayram'ı da geri çağıırdı

Sezon başında İngiltere Championship kulübü Leichester City'ye kiralık verilen Yunus Akgün bugün bir veda mesajı yayınladı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Leichester City'den ayrıldığını duyurdu.

Instagram'dan veda mesajı gönderen Yunus Akgün, "Sevgili taraftarlarım, bana inandığınız için, 90 dakika boyunca bana rehberlik ettiğiniz için, enerjim olduğunuz için teşekkür ederim... Size duyduğum, saygıdan başka bir şey yok. Kulüpteki herkese, antrenörlerime, takım arkadaşlarıma, doktorlarıma, sonuna kadar bana yardım ettikleri, beni zorladıkları ve daha iyi bir oyuncu olmamı sağladıkları için teşekkür ederim. Tarihin bir parçası olduğum için mutluyum... Yeni sezonun başarılı geçmesini dilerim" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA: Yunus Akgünden veda mesajı Galatasarayın yıldızı Instagramdan duyurdu...

34 maçta oynadı, 6 gole katkı yaptı

Yunus Akgün, bu sezon Leicester City formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 34 maça çıktı. Yıldız futbolcu, söz konusu 34 karşılaşmada iki gol atarak dört asist yaptı ve toplamda altı gole direkt katkı sağladı. Leicester City, Championship'i lider bitirerek Premier Lig'e dönmüştü.

Emin Bayram da dönüyor

Galatasaray'dan Westerlo'ya kiralanan ve gösterdiği performansla göz dolduran Emin Bayram, Okan Buruk'un gözüne girdi.

21 yaşındaki oyuncuyu yakından takip eden sarı-kırmızılıların teknik direktörü, Emin Bayram'ın performansından memnun kaldı.

Gelecek sezon başka bir kulübe kiralanmaması kararı alınan genç stoperin rotasyonda önemli parçalardan biri olması beklenecek.

Öne Çıkanlar