Gedson Fernandes Beşiktaş’tan ayrılıyor mu? Yıldız futbolcudan açıklama geldi

Gedson Fernandes Beşiktaş’tan ayrılıyor mu? Yıldız futbolcudan açıklama geldi
Gedson Fernandes, "Gayet iyi gidiyor kamp ortamı. Hepimiz çok iyiyiz. Yeni hoca ve yeni oyuncular geldi. Yeni hocamızın fikirlerini bize aşılamasına adapte oluyoruz. Çok iyi gidiyor. Çok iyi bir ortamda çalışıyoruz." dedi.

Beşiktaş’ta takımdan ayrılacağı söylenen Gedson Fernandes gelecek sezon da siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi.

Ekol TV’ye konuşan genç futbolcu, "Gayet iyi gidiyor kamp ortamı. Hepimiz çok iyiyiz. Yeni hoca ve yeni oyuncular geldi. Yeni hocamızın fikirlerini bize aşılamasına adapte oluyoruz. Çok iyi gidiyor. Çok iyi bir ortamda çalışıyoruz." dedi.

"Ben her zaman savaşan, sahada yüzde yüzünü veren bir oyuncuyum. Böyle devam edeceğim." diyen Fernandes şunları söyledi:

"Geçen sene kötü bir sezon geçirdik. Bu sezon için şu mesajı verebilirim, sahada savaşan bir takım, pes etmeyen oyuncular görecekler."

"Beşiktaş'ta mutluyum, kontratım var. Buranın oyuncusuyum. Buraya odaklanmış durumdayım. Futbolun doğasında oyuncuların gelecekleri bazen belli olmaz. Sadece benim için değil, dünyadaki her oyuncu için her zaman gelecek bazen belirsizdir. Ben burada mutluyum şu an. Buradaki işime odaklanıyorum. Gelecekle ilgili konuşmanın çok bir anlamı yok."

Öne Çıkanlar