Erdoğan'dan, 'kurduğu takım' Başakşehir'e tribünden tam destek

Erdoğan'dan, 'kurduğu takım' Başakşehir'e tribünden tam destek
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda La Fiorita ile karşılaşan RAMS Başakşehir'e destek vermek için karılaşmayı Fatih Terim Stadyumu’nda takip etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda evinde San Marino ekibi La Fiorita ile oynadığı müsabakayı izledi.

akpli.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılaşmayı Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile birlikte protokol tribününden takip etti.

7lof842flk2ailheh-9hsq.webp

Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da eşlik etti. Mücadele 6-1'lik Başakşehir galibiyetiyle sonuçlandı.

"Kurduğum takım" demişti

Erdoğan, 2019 yılında Başakşehir için "Başakşehir şu anda çok çok başarılı gidiyor, tabii onunla da övünüyorum çünkü kurduğum takım" ifadelerini kullanmıştı.

"Tribünleri boş görürsem olmaz"

Erdoğan 2018 yılında da AKP'nin Başakşehir kongresi esnasında şöyle konuşmuştu:

“Başakşehir Stadı’nın tribünlerini doldurmadığınız sürece soru işaretim devam eder. O tribünleri Başakşehir gençliğinin doldurması lazım. Gençler buna var mıyız? Şampiyonluğa oynuyorsunuz ya tribünlerin dolması lazım. Bunu halletmeniz lazım. Bakın aniden sürpriz yaparım, Başakşehir’in bir maçına gelirim, tribünleri boş görürsem olmaz."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar