El Musrati: Kaliteli futbolcunun maliyeti fazladır!

El Musrati: Kaliteli futbolcunun maliyeti fazladır!
Beşiktaş’ın geçen sezon devre arasında rekor bonservisle kadrosuna kattığı El Musrati iddialı açıklamalar yaptı

Beşiktaş’ın Libyalı futbolcusu El Musrati, bu sezon sahada çok farklı bir Beşiktaş olacağını söyledi.
TRT Spor’a konuşan El Musrati şunları söyledi/

"Türkiye’de daha önce de teklifler aldım. Braga, beni göndermek istemedi. Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp, fiyatımın yükselmesini istediler. O yüzden geçmişte teklifleri kabul etmediler."
"Kaliteli oyuncuların bonservis bedeli pahalı olur. Bu benim için sorun değil. İnsanlara bu sezon Al Musrati'nin kim olduğunu göstereceğim. Türkiye ile Portekiz arasında fark var. Portekiz Ligi daha çok taktik üzerine ancak Türkiye Ligi ise fizik üzerine ve oyuncular çok koşuyor."

"Galatasaray ve Fenerbahçe derbilerinde kötü anlar yaşadım. Mental olarak zorlandım ama güçlü kaldım. İdmanlarda bunları unutmaya çalıştım. Kötü anları kafamdan sildim ve çalışmaya devam ettim. Sonra da iyi performans sergiledim."

"Kariyerimde kupa maçında Trabzonspor'a attığım gol gibi bir an hissetmedim. O an taraftarlara koştum, çılgın bir andı. Taraftarlara bir kupa armağan etmemiz gerekiyordu, biz hak ettik. O anı hiç unutmayacağım."
"Bu sene taraftarlarımız iyi bir takım görecek. Bize destek olsunlar. Umarım bu sezonu şampiyon olarak bitireceğiz. Taraftarlarımız arkamızda olsunlar ve desteğe devam etsinler."

"Rafa Silva çok iyi bir insan, çok büyük bir oyuncu. Beşiktaş'a imza atmadan bir hafta önce konuştuk. Kulübü, taraftarları ve çalışanları sordu. Ben de harika bir atmosfer olduğunu, her şeyin mükemmel olduğunu anlattım. Rafa Silva, Beşiktaş'a çok şey verecek. Kulübün büyük bir projesi olduğunu ve iyi oyuncular geleceğini anlattım. Zaten geldikten sonra kendisi de gördü."

"Giovanni van Bronckhorst ilk hafta bana hedeflerini ve projelerini anlattı. Çok iyi bir insan, iyi bir teknik direktör. Beşiktaş'a güzel katkıları olacak. Rangers'ı çalıştırdığı dönemde karşılaştık, o maçtan bahsettik. Hocamızın herkesten beklentisi var, Beşiktaş'a büyük şeyler katacak."

Öne Çıkanlar