Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst işbaşı yaptı, ilk mesajını verdi

Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst işbaşı yaptı, ilk mesajını verdi
Siyah- Beyazlılarda Hollandalı teknik adam sağlık kontrolünden geçti, ardından da Ümraniye’ye giderek teknik ekiple bir toplantı gerçekleştirdi

Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst sağlık kontrolünden geçerek işbaşı yaptı.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre Hollandalı teknik adam, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde rutin sağlık kontrolünden geçti. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde mesaiye başladı.
Teknik ekibiyle bir araya gelerek toplantı gerçekleştiren Giovanni van Bronckhorst, daha sonra tesislerde görevli personelle tanıştı.
Öte yandan; teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, yardımcı antrenörler Jean Paul van Gastel ile Serdar Topraktepe, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Yönetim Kurulu Danışmanı Bradley Howard Friedel, teknik ekip ve tesislerde görevli personel tanışma yemeğinde bir araya gelerek sohbet etti.

Giovanni van Bronckhorst yaptığı açıklamada “Çok iyi karşılandım. Tüm kariyerim boyunca takım bütünlüğüne çok önem verdim. İyi bir atmosfer yaratacağımıza inanıyorum. Herkesi gururlandıracak bir Beşiktaş izletmek istiyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar