Ali Koç: Gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere gösterdik

Ali Koç: Gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere gösterdik
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haluk Ulusoy örneği vererek Süper Lig’in kurgulandığını ileri sürdü

Fenerbahçe Ali Koç, Galatasaray derbisi sonrası açıklamalarda bulundu:

"Biz, herkesi yendik ama sistemi yenemedik. Ama az kaldı, sistemi yerle bir etmeye az kaldı. Bunu pek çok kulüp istiyor. Bu sistem, bu şekilde gidemez. Bugün niye Süper Kupa'ya yabancı hakem istediğimiz, niye sezon boyunca yabancı hakem diye sezon boyunca haykırdığımız tescil edilmiştir."

"Bir takımı şampiyon yapmak için, bazı takımları ligde tutmak için kurgulamış olduğunuz dizayn ligimizin tüm dengelerini alt üst etmiştir. Böylesini en son Haluk Ulusoy döneminde görmüştüm."

"Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik"

Ali Koç, Dursun Özbek'in açıklamasına karşılık olarak da şunları söyledi; "Biz iki senedir televizyonlarda duelloya çağırıyoruz. İnsanlar iki kişinin de gerçek kimliğini görsün. Bugün artık geç oldu. Bu ne ucuz kabadayılık. Hafta içinde istediği kanalda buna Galatasaray TV'de dahil çıkalım. İstiyorsa yarın çıkalım. Sayın başkanın cesaretlenmesine sevindim. Bugün daha fazla ayakta tutmayalım onu. Önümüzdeki 5 gece bizi çağırsın ekrana çıkmaya hazırız."

Fenerbahçe Başkanı açıklamasının devamında; "Normal şartlarda Konyaspor'un kazanması olası bir durum fakat Türkiye Ligi'nde şartlar normal değil. Allah bilir kimi atayacaklar, ne kurgular yapacaklar. Fenerbahçe tarihinin en yüksek puanını aldık ama sistemi yenemedik." dedi.

Sistem eleştirisi yapan Koç; "Ne yaptı bugün arkadaşlar? Hele bir tanesi var, ben sık sık gündeme getiriyorum. Onun da gerçek yüzünün ortaya çıkmasına az kaldı. 'Böyle olmamalı' dedi, benim oyuncularıma 15 dakika nasıl ceza verilmesi gerektiğini anlattı. Küçük bir itiş kakış sonrası düelloya çağırıyor. Artık çağırdı, bu düelloyu yapmak zorunda. Kaçmak yok. Er meydanına bekliyoruz." sözlerini sarfetti.

Öne Çıkanlar